У Києві на всіх автобусних маршрутах можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC

15:19, 19 жовтня 2022
Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора.
У Києві на всіх автобусних маршрутах можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC
Джерело фото: Віталій Кличко
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На всіх автобусних маршрутах Києва можна розрахуватися банківською карткою або гаджетом із NFC. Про це повідомив заступник голови КМДА, керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич, сказано на офіційному порталі Києва.  

«Жодні дрони і ракети не зупинять ідею, час якої настав. Розрахуватися банківською карткою або гаджетом з NFC можна вже на всіх автобусних маршрутах. Продовжуємо працювати, слідкуйте за оновленнями», – написав Петро Оленич.

Як оплатити

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора. Підтвердженням роботи системи на тому чи іншому маршруті є фірмові наліпки на валідаторах.

Вартість поїздки

Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Якщо у вас є право на безкоштовний проїзд, на картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Зазначається, що незабаром система працюватиме вже на всіх маршрутах та всіх видах комунального наземного громадського транспорту. Проект реалізовується столичною владою за підтримки Mastercard та Visa.

Раніше ми писали, що 15 жовтня, в наземному комунальному громадському транспорті столиці розпочали підключення маршрутів, на яких можна буде розрахуватися за проїзд банківською карткою.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду