Стало відомо, хто переміг на тендері з ремонту «мосту Кличка»

14:10, 6 грудня 2022
Переможцем тендеру стала компанія «Альтіус пром» для якої цей контракт став найбільшим за історію участі в держзакупівлях.
Стало відомо, хто переміг на тендері з ремонту «мосту Кличка»
Джерело фото: kyivcity.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Переможцем тендеру з відовлення на мостовому пішохідно-велосипедному переході між парками «Хрещатий» та «Володимирська гірка» більш відомого як міст Кличка стала компанія «Альтіус пром». Компанія отримає за відновлювальні роботи на переході майже 3 мільйони гривень.

Тендер відбувся з одним учасником. У порівнянні зі стартовою ціною очікувана вартість відновлювальних робіт зменшилася з 3,1 мільйона гривень до 2,96 млн грн.

Згідно з документацією переможець бере на себе зобов’язання завершити ремонтні роботи до кінця 2022 року.

Відповідно до умов тендеру, компанія-переможець повинна буде у разі необхідності передбачити живлення електрообладнання під час надання послуг від пересувних електростанцій.

Переможець тендера давно бере участь у державних закупівлях. Свій перший контракт за даними відкритих джерел компанія підписала ще у 2017 році. Серед клієнтів «Альтіуса» були: заповідник «Софія Київська», концерн «Міські теплові мережі» з міста Запоріжжя, комунальне підприємство «Києво-Святошинська тепломережа». Водночас тричі компанію було дискваліфіковано через невідповідність критеріям тендеру. При цьому у двох з трьох випадках вартість робіт була менше ніж 100 тисяч гривень. Контракт на міст Кличка став найбільшим в історії компанії. До цього рекордною була угода з концерном міські теплові мережі на 320 тисяч гривень.

Єдиним власником компанії є Олексій Іванов, якому належить 100% акцій.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», наприкінці листопада було оголошено тендер на проведення відновлювальних робіт на мосту Кличка. На них планувалося витратити трохи більше 3 мільйонів гривень.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Telegram канал Sud.ua
Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді