На ремонт «мосту Кличка» планують витратити понад 3 мільйони гривень

14:20, 1 грудня 2022
Комунальна корпорація «Київавтошляхміст» оголосила тендер щодо відновальних робіт на пішохідно-велосипедного переходу між парками «Хрещатий» та «Володимирська гірка». На ремонт планується витратити понад 3 мільйони гривень.
На ремонт «мосту Кличка» планують витратити понад 3 мільйони гривень
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Комунальне підприємство по ремонту і утриманню мостів і шляхів «Київавтошляхміст» планує заплатити підрядникам за відновлювальні та аварійні роботи на мостовому пішохідно-велосипедному переході між парками «Хрещатий» та «Володимирська гірка» у Києві понад 3 мільйони. Відповідний тендер було оголошено 24 листопада.

Згідно з тендерною пропозицією, відновлювальні роботи замовник оцінив у 3,1 мільйона гривень. При цьому остаточна вартість робіт потенційно може бути нижчою, оскільки передбачено проведення аукціону зі зниженням ціни.

Відповідно до умов тендеру, компанія-переможець повинна буде у разі необхідності передбачити живлення електрообладнання під час надання послуг від пересувних електростанцій.

Проведення аукціону щодо тендеру заплановано на 5 грудня. Завершити роботи з відновлення «мосту Кличка» планується до кінця року.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», російські окупанти завдали ракетного удару по столичному скляному пішохідному мосту внаслідок чого, зокрема, під мостом утворилася вирва.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Чи дійсно 2 млн осіб ризикують опинитися в розшуку внаслідок нового закону про мобілізацію – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олег Головенко
    Олег Головенко
    суддя Київського окружного адміністративного суду
  • Володимир Донець
    Володимир Донець
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Парінов
    Андрій Парінов
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду