Кабмін створив комітет з відновлення України

07:00, 4 січня 2023
Урядовці ухвалили рішення про створення урядового комітету з відновлення України. Його очолив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.
Кабмін створив комітет з відновлення України
Джерело фото: kmu.gov.ua/
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабінет міністрів створив урядовий комітет з питань відновлення України, який очолив віцепрем'єр-міністр  з відновлення - міністром розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков. Відповідне рішення закріплене постановою Уряду №1445 від 23 грудня. 

Згідно з документом до складу новоствореного комітету також увійшли міністр Кабінету Міністрів, міністр охорони довкілля і природних ресурсів, заступники міністрів аграрної політики, економіки, енергетики, фінансів, юстиції, цифрової трансформації, а також заступник міністра з питань реінтеграції та заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості.

Крім того, документ визначає компетенції віцепрем'єр-міністра з відновлення з урахуванням об'єднання міністерств інфраструктури та розвитку громад і територій, а також урегульовані повноваження у разі відсутності віцепрем'єр-міністра з відновлення. Так, у разі відсутності такого його повноваження здійснює віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації.

Як повідомляла «Судово-юридична газета», 2 грудня Кабмін об’єднав Мінінфраструктури та Міністерство розвитку громад та територій. Очільником нового міністерства став Олександр Кубраков.

Автор: Ярослав Конощук

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Гречківський
    Павло Гречківський
    колишній член Вищої ради правосуддя
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду