Недобросовісно платили за гарячу воду: суд зобов’язав жителів однієї квартири сплатити борг «Хмельницьктеплокомуненерго»

13:30, 15 травня 2023
Мешканці однієї квартири, два брати і сестра, заборгували комунальному підприємству майже 68 тисяч гривень.
Недобросовісно платили за гарячу воду: суд зобов’язав жителів однієї квартири сплатити борг «Хмельницьктеплокомуненерго»
Фото з відкритих джерел
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Хмельниччині троє мешканців однієї квартири заборгували «Хмельницьктеплокомуненерго» майже 68 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Хмельницького міськрайонного суду.

Зазначається, що жителі квартири – два брата та сестра – починаючи з 2021 року недобросовісно платили за постачання теплової енергії та гарячої води.

«Незважаючи на неодноразові попередження про необхідність повного погашення заборгованості, відповідачі здійснюють неналежну оплату за надані підприємством послуги з постачання теплової енергії та гарячої води, чим порушують зобов’язання», - йдеться в матеріалах  справи.

«Хмельницьктеплокомуненерго» надав у суді докази протиправних дій обвинувачених – відповідні розрахунки.

На їх підставі суд задовольнив позов комунального підприємства.

Відомо, що сторони на засідання не з’явилися, тож при відсутності заперечень з боку позивача, суд розглянув справу без них та виніс заочне рішення.

Так, окрім суми заборгованості, він зобов’язав боржників сплатити на користь «Хмельницьктеплокомуненерго» ще й судовий збір у розмірі  2684 гривень, приблизно по 900 гривень з кожного.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду