ВККСУ затвердила Програму іспиту суддів апеляційного суду

14:35, 1 листопада 2023
ВККСУ затвердила Програму іспиту та таксономічну характеристику анонімного письмового тестування для кваліфікаційного оцінювання кандидатів на посаду судді апеляційного суду.
ВККСУ затвердила Програму іспиту суддів апеляційного суду
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України оголосила про затвердження Програми іспиту та таксономічної характеристики анонімного письмового тестування для кваліфікаційного оцінювання аспірантів на посаду судді апеляційного суду.

З метою проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання аспірантів на посаду судді в апеляційних судах, ВККСУ, на 19 жовтня 2023 року, затвердила Програму іспиту та таксономічну характеристику анонімного письмового тестування.

Текст цього документа доступний для ознайомлення на вебсайті Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, у рубриці «Програма іспиту і таксономічна характеристика тестування» на сторінці «Конкурс для кандидатів на зайняття вакантних посад суддів в апеляційних судах, оголошений 14.09.23 (триває)» в підрозділі «Конкурс на посаду судді».

Підписуйтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва