Мінфін погодив ДСА збільшення бюджетних асигнувань за спеціальним фондом держбюджету

19:49, 1 грудня 2023
Збільшення бюджетних асигнувань за спеціальним фондом державного бюджету за рахунок понадпланових надходжень від сплати судового збору складає 176,9 млн гривень.
Мінфін погодив ДСА збільшення бюджетних асигнувань за спеціальним фондом держбюджету
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство фінансів погодило Державні судовій адміністрації збільшення бюджетних асигнувань за спеціальним фондом державного бюджету. Про це повідомив офіційний сайт ДСА.

«З метою забезпечення судів засобами інформатизації ДСА України були направлені до Міністерства фінансів України пропозиції щодо збільшення бюджетних асигнувань за спеціальним фондом державного бюджету за рахунок понадпланових надходжень від сплати судового збору у сумі 176,9 млн гривень. 28 листопада Міністерством фінансів зазначені пропозиції були погоджені», - сказано у повідомленні.

З метою підготовки проведення процедури закупівлі судам та ТУ ДСА України надіслано кількісний розподіл зазначеного обладнання між судами та територіальними управліннями ДСА України із зазначенням його орієнтовної ринкової вартості.

Бюджетні призначення на вищезазначені цілі  будуть затверджені та доведені розпорядникам нижчого рівня після погодження ДСА України з Вищою радою правосуддя пропозицій щодо перерозподілу видатків між судами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України