У Путіна вирішили долю «ЛНР», «ДНР»

15:10, 15 вересня 2017
Владі РФ на три майбутніх роки треба знайти додаткове фінансування в розмірі 165 млрд рублів.
У Путіна вирішили долю «ЛНР», «ДНР»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Уряд Росії доручив мінфіну РФ виключити витрати на надання «гуманітарної підтримки окремим територіям» з проекту федерального бюджету на 2018 рік і на плановий період 2019-2020 років. Під цими територіями, цілком ймовірно, маються на увазі самопроголошені «ЛНР», «ДНР», повідомило в п'ятницю, 15 вересня, агентство РБК, передає DW.

Як стало відомо з протоколу наради у заступника голови уряду РФ Дмитра Козака, на три найближчі роки російській владі потрібно знайти додаткове фінансування в розмірі 165 млрд рублів (близько 2,4 млрд євро). Кошти, зокрема, підуть на будівництво ряду об'єктів в анексованих Криму і Севастополі, а також на прокладку волоконно-оптичної лінії зв'язку по дну Балтійського моря до Калінінградської області.

Залучати додаткові кошти мають намір не тільки шляхом урізання витрат на «гумпідтримку», але також підвищенням акцизів на бензин і скороченням субсидій компанії РЖД. У зв'язку з цим оцінити, скільки з бюджету витрачається на «ЛНР» і «ДНР», не представляється можливим, відзначає видання. Ряд пов'язаних з цією статтею витрат в бюджеті повністю засекречено, уточнив один зі співрозмовників агентства.

У квітні агентство Bloomberg з посиланням на джерела, близькі до уряду РФ, повідомило, що Кремль планує відторгнути території Донбасу від України і вбудувати їх в російську інфраструктуру шляхом поетапної економічної інтеграції регіону з Росією.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва