На заводі Bayraktar в Україні планують побудувати надзвуковий БПЛА

21:22, 12 серпня 2022
Будівництво заводу вже почалося.
На заводі Bayraktar в Україні планують побудувати надзвуковий БПЛА
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Турецька компанія Baykar Machine планує побудувати на українському заводі новий реактивний надзвуковий безпілотник Bayraktar Kizilelma. Як відомо, завод з виробництва безпілотників Bayraktar в Україні може бути запущений вже в кінці 2023 року. Про це повідомив генеральний директор компанії Халук Байрактар в інтерв'ю фонду «Повернись живим».

За його словами, будівництво заводу вже почалося.

«У нас є довгострокові плани щодо проектів з Україною. Baykar почала там будівництво фабрики, дослідницького центру та Центру передового виробництва, де ми хочемо виробляти всі системи. Не тільки фюзеляж, але й електроніку, програмне забезпечення - все, що ми робимо тут. Наші інвестиційні плани просуваються зараз», - розповів Байрактар.

Він зазначив, що в Україні на заводі будуть проводитися також Bayraktar ТВ2 і Bayraktar Akinci.

Раніше ми писали, що турецька компанія відкриє завод із виробництва Bayraktar в Україні. Тим часом в кремлі погрожують розбомбити завод із виробництва безпілотників, якщо його збудують в Україні.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд