11 загиблих, серед них діти: в Чорногорії чоловік влаштував стрілянину

16:05, 13 серпня 2022
Після сімейної сварки чоловік вчинив стрілянину по перехожим.
11 загиблих, серед них діти: в Чорногорії чоловік влаштував стрілянину
Фото:Jelena Jovanović / Vijesti
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У місті Цетинє у Чорногорії 34-річний чоловік розпочав стрілянину по перехожим у спальному районі. Трагедія трапилася у п'ятницю, 12 серпня, прямо посеред білого дня.

За попередніми даними загинуло 11 людей, також є поранені. Про це повідомило видання RTV Cetinje.

Як зазначається, близько 16:00 чоловік почав раптово стріляти по людям, зокрема й по дітям – в цей час у Цетинє зібрався молодіжний табір.

За даними RTCG, унаслідок стрілянини загинули щонайменше 11 людей і ще шестеро зазнали поранень. Серед паронених є діти. Четверо потерпілих було госпіталізовано до лікарні у Цетинє та ще двоє – до клінічного центру в Підгориці (столиця Чорногорії).

Поранення у голову також отримав правоохоронець, який прибув на місце інциденту. Сам нападник загинув – або у стрілянині з поліцією, або застрелився сам. За даними порталу In4s, це – 34-річний місцевий житель Вучко Борілович. Причиною стрілянини стала, ймовірно, сімейна сварка.

 

"Трагедії передував сімейний конфлікт, після якого нападник відкрив безладний вогонь по перехожих на вулиці. Він також відкрив вогонь по поліцейських і був убитий", – сказано в повідомленні Nezavisne novine.

 

 

 

 

Фото: Vijesti

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва