Євроінтеграційні підкомітети планують створити у Раді до 29 серпня, – Стефанчук

18:07, 17 серпня 2022
При цьому, за його словами, у Раді також визначать точну кількість директив, які необхідно імплементувати у вітчизняне законодавство.
Євроінтеграційні підкомітети планують створити у Раді до 29 серпня, – Стефанчук
Джерело фото: facebook.com/stefanchuk.official
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Верховній Раді планують до 29 серпня створити спеціальні підкомітети, які займатимуться питаннями європейської інтеграції України, повідомив голова парламенту Руслан Стефанчук.

«До 29 серпня всі підкомітети мають бути створені. Цього тижня я зберу голів комітетів для того, щоб дізнатися, як триває підготовка. І з 29-го числа ми починаємо діяти за новими правилами, пов'язаними зі структурою комітетів, проходженням законопроєктів у парламенті, підготовкою змін до регламенту, які це узаконять, з підвищеною експертизою цих законопроєктів і з боку Кабінету Міністрів, і з боку парламенту», – сказав Стефанчук у коментарі агентству «Інтерфакс-Україна» в середу, 17 серпня.

При цьому, за його словами, у Раді також визначать точну кількість директив, які необхідно імплементувати у вітчизняне законодавство, щоб «Україна отримала чергове "так" від Європейського Союзу».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва