Обікрали людей на 12 млн грн під час війни: викрили злочинну групу

22:20, 6 вересня 2022
Маскуючись, зловмисники проникали до офісних приміщень суб’єктів господарської діяльності та викрадали там гроші й майно.
Обікрали людей на 12 млн грн під час війни: викрили злочинну групу
Фото: ОГП
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Правоохоронці викрили учасників організованої групи, яка під час повномасштабної війни обікрала людей на 12 млн грн. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Як встановило слідство, протягом липня-вересня 2022 року члени банди в умовах воєнного стану на території Київської та Вінницької областей систематично вчиняли крадіжки майна в особливо великих розмірах.

Маскуючись, зловмисники проникали до офісних приміщень суб’єктів господарської діяльності та викрадали там гроші й майно. Потерпілим завдано шкоду на загальну суму понад 12 млн грн.

На території Києва та Київської області правоохоронці провели 13 обшуків за місцями проживання та транспортних засобах членів організованої групи. Було виявлено та вилучено гроші потерпілих, речі, транспортні засоби, знаряддя та засоби для вчинення злочинів.

Наразі п’ятьох учасників банди затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області