Співробітництво з агресором: підозрюються головний редактор газети та начальниця РАГСу у Маріуполі

19:58, 21 вересня 2022
Підозрюваний у своїх «публікаціях» викривляє події задля створення образу законності окупації частини Донеччини та легітимності дій незаконних органів влади.
Співробітництво з агресором: підозрюються головний редактор газети та начальниця РАГСу у Маріуполі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Повідомили про підозру мешканцю і мешканці Донеччини, які погодилися на пропозицію представників держави-агресора та добровільно зайняли псевдопосади в.о. «головного редактора газети «Приазовський робочий» і «начальника міського відділу РАГС Маріупольського міського управління юстиції міністерства юстиції ДНР». Про це повідомляє Офіс Генпрокурора.

За даними слідства, чоловік з травня 2022 року співпрацює з окупаційною адміністрацією міста Маріуполя і так званим «міністерством інформації ДНР», формує матеріали з пропагандою на підтримку РФ. Підозрюваний у своїх «публікаціях» викривляє події задля створення образу законності окупації частини Донеччини та легітимності дій незаконних органів влади. У подальшому газету безкоштовно розповсюджують серед мешканців зруйнованого загарбниками міста.

Інша підозрювана у квітні 2022 року також стала працювати на ворога. Жінка керує псевдоустановою, організовує ведення реєстру актів цивільного стану, здійснює функції з реалізації «державної» політики фейкової республіки в сфері реєстрації народження, шлюбу, зміни імені і видачі свідоцтв про смерть громадян.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Telegram канал Sud.ua
Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва