Україну визнали потенційним членом «клубу успішних країн»

19:58, 5 жовтня 2022
Прийняття України в коло розвинених держав насамперед є важливим маркером готовності нашої країни до вступу в ЄС та сигналом для іноземних компаній, що Україна - перспективне місце для інвестицій та розвитку бізнесу, — зазначив Денис Шмигаль.
Україну визнали потенційним членом «клубу успішних країн»
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Організація економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) розпочинає початковий діалог щодо вступу України. Після цього Рада ОЕСР перейде до дискусій і підготовки проекту дорожньої карти. Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в Telegram.

Шмигаль заявив, що у липні цього року в Лугано від імені держави він передав заявку на вступ України генеральному секретареві ОЕСР Матіасу Корману.

«Пан Корман сьогодні повідомив, що Організація розпочинає початковий діалог щодо вступу України», - написав прем’єр.

Як зазначив Шмигаль, Організація економічного співробітництва та розвитку є так званим «клубом успішних країн», на який припадає понад 62% світового ВВП.

«Прийняття України в коло розвинених держав насамперед є важливим маркером готовності нашої країни до вступу в ЄС та сигналом для іноземних компаній, що Україна - перспективне місце для інвестицій та розвитку бізнесу», - додав прем’єр.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва