Накинув на шию жінки петлю та задушив: судитимуть поліцейського

20:16, 5 листопада 2022
Під час суперечки між чоловіком та його дружиною сталася бійка.
Накинув на шию жінки петлю та задушив: судитимуть поліцейського
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно дізнавача СД Черкаського районного управління поліції ГУНП в Черкаській області, який обвинувачується у вбивстві власної дружини, а також у незаконному зберіганні зброї  (ч. 1 ст. 115, ч. 1 ст. 263 КК України). Про це повідомила Черкаська обласна прокуратура.

«За даними слідства під час суперечки між чоловіком та його дружиною сталася бійка, обвинувачений обома руками накинув на шию жінки петлю та не менше чотирьох разів її потягнув на себе, в результаті чого задушив її.

Окрім того, обвинувачений, будучи обізнаним про те, що придбання та зберігання боєприпасів здійснюється виключно за наявності передбаченого законом дозволу, незаконно придбав та зберігав у власному автомобілі боєприпаси до нарізної вогнепальної зброї», — сказано у повідомленні.

Зазначається, що санкція ч. 1 ст. 115 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти  років, санкція ч. 1 ст. 263 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи  років.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Борис Продан
    Борис Продан
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Дмитро Шмигельський
    Дмитро Шмигельський
    суддя Деснянського районного суду міста Києва