Стало відомо, коли у звільнений Херсон почнуть доставляти пенсії

21:30, 12 листопада 2022
Вже наступного тижня почнуть виплачувати пенсії.
Стало відомо, коли у звільнений Херсон почнуть доставляти пенсії
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Пенсії у деокупованому Херсоні почнуть виплачувати вже наступного тижня. Виплати будуть проводитись у мобільних пунктах та у стаціонарному відділенні Укрпошти, інформує пресслужба Мінреінтеграції.

Мобільні відділення компанії почнуть розвозити пенсії одразу після отримання дозволу від військових через ситуацію безпеки. Також у Херсоні планується поновити роботу стаціонарного відділення.

Загалом у Херсонській області зараз працюють відділення Укрпошти різних форматів у 79 населених пунктах. Зокрема, нещодавно свої двері для клієнтів знову відчинило стаціонарне відділення у смт Велика Олександрівка Бериславського району.

Жителі деокупованих територій, яким нараховувалися виплати на картку, зможуть отримати гроші готівкою на руки. Для цього їм необхідно подати до будь-якого органу місцевого самоврядування заяву про нарахування пенсії готівкою.

Раніше ми писали, що до Херсону повернулися українські військові адміністрації, також в місті ввели комендантську годину.

Ще у Херсоні відновили українське телебачення та радіо.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області