Художник-анонім Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні, фото

12:15, 15 листопада 2022
На Київщині помітили відразу низку графіті Бенксі.
Художник-анонім Бенксі підтвердив створення семи графіті в Україні, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, британський художник Бенксі підтвердив авторство графіті з гімнасткою у місті Бородянка Київської області.

Згодом в населених пунктах Київської області, що постраждали від російських військ, помітили відразу кілька графіті, які нагадували творчість знаменитого Бенксі. Але підтвердження цьому не було, адже таємничий британець має багато наслідувачів. Але Бенксі нарешті підтвердив авторство, передає The Art Newspaper.

Він встиг створити сім графіті, два з яких опинилися у Києві.

У Києві біля бетонних блоків біля Майдану Незалежності він намалював двох дітей, котрі гойдаються на протитанковому їжаку, як на гойдалках, а також використав зображення чоловічого полового органу, який хтось менш талановитий залишив на стіні історичної будівлі в центрі Києва та домалював до нього військову вантажівку.

У Бородянці Бенксі намалював хлопчика, який кидає на мат чоловіка, котрий нагадує Путіна, прийомом дзюдо, та гімнастку, котра спирається на зруйновані конструкції будівель.

Ще одна гімнастка, але на дірці від російського снаряда з'явилася в Ірпені. У Гостомелі Бенксі намалював жінку в протигазі та з вогнегасником. А в Горенці — бородатого чоловіка, котрий миється у ванній.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд