Скоїв розбійний напад на жінку: у Києві судитимуть зловмисника

17:15, 16 лютого 2023
Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення із конфіскацією майна.
Скоїв розбійний напад на жінку: у Києві судитимуть зловмисника
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Києва повідомила, що у столиці перед судом постане чоловік, який скоїв розбійний напад на жінку. Про це йдеться у пресслужбі відомства.

 У поліції нагадали, що подія трапилась в грудні минулого року на вулиці Наталії Ужвій. До поліції звернулась жінка із повідомленням про те, що невідомий, погрожуючи ножем, відібрав її сумку з особистими речами, грошима та документами.

«За результатами проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів, співробітники кримінальної поліції невдовзі встановили нападника та затримали його за місцем мешкання. Фігурантом виявився раніше судимий 35-річний місцевий мешканець. Під час обшуку в його оселі слідчі вилучили речі потерпілої, а також знаряддя вчинення злочину - ніж.

За процесуального керівництва Подільської окружної прокуратури затриманому було повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій, вчинений в умовах воєнного стану», — сказано у повідомленні.

Наразі слідчі зібрали всю необхідну доказову базу та скерували матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом до Подільського районного суду міста Києва для розгляду справи по суті. Фігурант перебуває під вартою, йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва