рф здійснила нічну атаку на Київ: уламки впали у кількох районах

08:13, 18 травня 2023
Атака була здійснена із району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БпЛА.
рф здійснила нічну атаку на Київ: уламки впали у кількох районах
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російські війська сьогодні вночі, 18 травня, спробували завдати ракетну атаку на Київ. Повітряні цілі знищені силами ППО. Про це повідомляє КМВА.

«Цього разу атаку було здійснено зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС, Ту-160 з району Каспію, ймовірно – крилатими ракетами типу Х-101/555. Після запуску ракет, ворог задіяв над столицею свої розвідувальні БПЛА», - йдеться у повідомленні керівника КМВА Сергія Попко.

Начальник КМВА повідомив, що після того, як спрацювало ППО, уламки впали у Дарницькому районі. За даними мера Києва Віталія Кличка, уламки впали в кількох районах.

«В Києві триває повітряна тривога. Працює ППО. За попередньою інформацією, зафіксовано падіння уламків в Дарницькому районі столиці», — зазначив Попко.

Мер Києва Віталій Кличко також повідомив, що вибухи пролунали в Дарницькому та Дніпровському районах. «Всі служби прямують на місця. Подробиці згодом», - написав він.

В КМВА згодом повідомили, що внаслідок падіння уламків сталось загоряння нежитлової будівлі в Деснянському районі.

«Загоряння в гаражному кооперативі внаслідок падіння уламків у Дарницькому районі. У цьому ж районі падіння уламків іще в кількох  місцях. Попередньо — вибух також в Деснянському районі», - уточнив Кличко.

Кличко повідомив, що постраждалих на місцях падіння  уламків у Дарницькому та Дніпровському районах наразі немає. До медиків звернень поки не було.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду