Синоптики попереджають про значні опади у західних областях 2 грудня – ДСНС

23:59, 1 грудня 2023
Синоптики прогнозують по всій території, крім півдня сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, на дорогах подекуди ожеледиця.
Синоптики попереджають про значні опади у західних областях 2 грудня – ДСНС
Зображення: freepik.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій попереджають про значні опади у західних областях у суботу, 2 грудня.

Так, Український гідрометеорологічний центр прогнозує, що в суботу в західних областях можливі значні сніг та дощ, ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності, жовтий).

По всій території України, крім півдня сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, ожеледь, туман, на дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Закарпатській, Вінницькій, Дніпропетровській, Луганській областях вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла; у південній частині вночі 5-10° тепла, вдень 9-14° (в Криму вночі 7-12°, вдень 12-17°).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України