На Київщині собака бійцівської породи ледь не напала на дитину: як покарали власника

18:36, 14 лютого 2024
Собака бігав по вулиці без власника та намордника.
На Київщині собака бійцівської породи ледь не напала на дитину: як покарали власника
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Київській області поліцейські притягнули до відповідальності власника собаки, який порушив правила утримання тварин. Про це повідомила пресслужба відомства.

У селі Шевченково по вулиці бігав собака бійцівської породи без власника, повідка та намордника і ледве не напав на дитину.

«Прибувши на виклик за вказаною адресою, поліцейські відділу реагування патрульної поліції поспілкувалися із жінкою, яка зазначила, що з 9-річним сином все добре і медичної допомоги не потребує. Також правоохоронці встановили власника собаки, ним виявився 29-річний місцевий житель», - сказано у повідомленні.

Працівники поліції провели із правопорушником профілактичну бесіду та виписали постанову (ч. 1 ст. 154 Кодексу України про адміністративні порушення).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва