Американці українського походження започаткували кампанію із дзвінків конгресменам і сенаторам

18:55, 17 лютого 2024
За словами активістів, вони отримували кілька фідбеків від тих офісів конгресменів, із якими адвокували, що насправді ці дзвінки діють.
Американці українського походження започаткували кампанію із дзвінків конгресменам і сенаторам
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Активісти з української діаспори у США різними способами намагаються посприяти тому, аби Сполучені Штати підтримали пакет допомоги, який передбачає фінансування для України.  

Як розповідає «Голос Америки», американці українського походження започаткували кампанію із телефонних дзвінків конгресменам і сенаторам, до якої намагаються залучати якомога більше виборців, аби вони телефонували в офіси законодавців та просили підтримати пакет допомоги для України, Ізраїлю і Тайваню. Також акції на підтримку фінансування відбуваються під стінами Капітолію та біля офісів конгресменів безпосередньо в їхніх штатах.

У виданні зазначають, що такі протести, дзвінки та зустрічі – лише маленька публічна частина адвокацій за Україну у США, втім активісти пересвідчилися, що їхні дії впливають на законодавців.

Так, наприклад, активісти з української діаспори у штаті Аризона розповіли, що один із представників Конгресу від їхнього штату сам просив прихильників підтримки України діяти активніше.

За її словами, в офісі конгресмена від штату Аризона повідомили, що 9 із 10 дзвінків від його виборців були не в підтримку України. Тоді українська громада почала активно телефонувати і активно спілкуватися з його офісом.

Зрештою конгресмен, із яким відбулася така розмова, за словами активістки, вирішив голосувати за фінансування Києва, і на це, ймовірно, вплинула саме активність виборців.

Активісти з української діаспори намагаються доносити більше інформації про злочини росіян, а також пояснювати фінансові плюси підтримки України для самих американців, зокрема, про інвестиції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська