Прибирання снігу перетворилося на ДТП: у Хмельницькому судили комунальника

11:10, 18 лютого 2024
Водій комунального транспорту спричинив ДТП при прибиранні снігу.
Прибирання снігу перетворилося на ДТП: у Хмельницькому судили комунальника
Джерело фото: kashtan.media
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Хмельницькому водій комунального транспортного засобу, який прибирав сніг, став причиною дорожньо-транспортної пригоди. За матеріалами справи, що датуються 14 січня 2024 року, о 14:20 на вулиці Руданського, 23, під час об'їзду припаркованого автомобіля Renault Zoe, він не врахував дорожньої обстановки та не дотримався безпечного бокового інтервалу, що призвело до зіткнення з цим автомобілем.

Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження, а їх власники понесли матеріальні збитки. У судовому засіданні водій комунального транспорту визнав свою вину. Докази його провини підтверджуються відомостями з протоколу про адміністративне правопорушення, схемою місця події та письмовими поясненнями учасників ДТП.

Суд вирішив визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення та наклав на нього штраф у розмірі 850 гривень, а також стягнув на користь держави судовий збір у розмірі 605 гривень 60 копійок.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва