На Львівщині двоє чоловіків хотіли виїхати за кордон з фіктивними і справжніми дружинами

21:06, 11 серпня 2024
Щоб отримати право супроводу особи з інвалідністю за кордон, військовозобов’язані розлучилися зі своїми дружинами та вступили у фіктивний шлюб з іншими.
На Львівщині двоє чоловіків хотіли виїхати за кордон з фіктивними і справжніми дружинами
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У пункті пропуску «Краковець» на Львівщині двоє військовозобовʼязаних чоловіків хотіли виїхати за кордон з фіктивними і справжніми дружинами. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Так, 26-річний та 44-річний уродженці Вінниччини та Тернопільщини, аби отримати право супроводу особи з інвалідністю за кордон, розлучилися зі своїми дружинами та вступили у фіктивний шлюб з іншими.

В одному випадку 26-річний чоловік взяв фіктивний шлюб із 41-річною жінкою, яка має другу  групу інвалідності. Після переправлення свого «чоловіка» жінка мала отримати 1500 доларів.

В іншому випадку 44-річний чоловік одружився з панянкою, яка старша за нього на 10 років і має І групу інвалідності. За свої послуги жінка мала отримати 1000 доларів.

«Цікаво те, що махінатори прихопили з собою й колишніх дружин, вони їхали з ними разом в одних транспортних засобах», — зазначили в ДПСУ.

Як результат, прикордонники скерували повідомлення до поліцейських про виявлення ознак незаконного переправлення осіб через державний кордон України. У двох випадках відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Тетяна Скочок
    Тетяна Скочок
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Олена Васильків
    Олена Васильків
    суддя Київського районного суду м. Одеси