В Україні запустили «Залізний полігон» для тестувань нового озброєння

19:24, 15 серпня 2024
Виробники можуть отримати доступ до майданчиків для тестувань.
В Україні запустили «Залізний полігон» для тестувань нового озброєння
Ілюстраційне зображення
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Україні запустили проєкт «Залізний полігон», який надає українським виробникам озброєння та військової техніки вільний доступ до випробувань їхніх зразків зброї на стадіях проєктування.

Про це повідомили заступниця Міністра з питань стратегічних галузей промисловості Ганна Гвоздяр та міністр Олександр Камишін.

Виробники можуть отримати доступ до майданчиків для тестувань, оснащених необхідним обладнанням для різних типів військового озброєння й техніки, а також широкий спектр додаткових послуг:

  • Методологія випробувань;
  • Фахова експертиза;
  • Супровід під час тестувань/випробувань;
  • Консультації/зворотний зв'язок від військових.

Щоб протестувати свої зразки, потрібно заповнити форму за посиланням. Виробник отримує запрошення на визначений час і день на полігон. За результатами тестувань/випробувань він матиме протокол і висновок від експертів Центрального воєнно-наукового управління Генштабу або Державного науково-дослідного інституту випробувань і сертифікації озброєння та військової техніки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд