ДСНС уже підготувала понад 700 пунктів незламності, загалом таких пунктів може бути понад 1200

18:18, 27 серпня 2024
Також підготовлено резерв генераторів, щоб можна було оперативно забезпечити електроенергією, насамперед, об’єкти соцсфери.
ДСНС уже підготувала понад 700 пунктів незламності, загалом таких пунктів може бути понад 1200
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна служба України з надзвичайних ситуацій загалом уже підготувала понад 700 пунктів незламності, у яких громадяни можуть отримати допомогу.

Про це під час брифінгу поінформував речник ДСНС Олександр Хорунжий.

«Це, зокрема, і мобільні пункти, і стаціонарні – на базі пожежно-рятувальних підрозділів тощо. Кожен охочий може зайти у пожежно-рятувальний підрозділ, зарядитися, отримати необхідну допомогу. Загалом у нас таких пунктів може бути понад 1200. Тобто 700 – вже зараз, і є певна резервна частина, зокрема, і пересувні пункти незламності на базі автобусів», - зазначив він.

За його словами, окрім цього, було підготовлено резерв генераторів, щоб можна було оперативно забезпечити електроенергією, насамперед, об’єкти соціальної сфери.

«Вони різної потужності, тому тут ми готові. На рівні місцевих адміністрацій, місцевих органів влади було проведено комісії ТЕБ та НС, щоб вибудувати чіткий план реагування під час кризи щодо електроенергії. І, звичайно, створено необхідний резерв рятувальників і техніки для реагування на можливі надзвичайні ситуації», - зазначив Хорунжий.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Піндрак
    Олександр Піндрак
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Володимир Білоус
    Володимир Білоус
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді