На Волині затримали чоловіка, який із рушниці стріляв у військових ТЦК

11:15, 5 вересня 2024
Внаслідок стрілянини один із військових отримав травми та був госпіталізований.
На Волині затримали чоловіка, який із рушниці стріляв у військових ТЦК
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Волині правоохоронці затримали та повідомили про підозру 40-річному чоловіку за фактом замаху на вбивство військовослужбовця, у зв'язку з його діяльністю щодо охорони громадського порядку. Про це повідомив Офіс Генерального прокурора.

За даними слідства, 27 серпня підозрюваний, споряджений мисливською зброєю і патронами, вистрелив у напрямку військовослужбовця, який охороняв приміщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки в м. Луцьку. Після цього здійснив ще 5 пострілів у напрямку режимного об’єкту. Військові відкрили вогонь у відповідь, тож чоловік втік з місця події. Внаслідок стрілянини один із військових отримав травми та був госпіталізований. Його стан стабільний. 

«Невдовзі правоохоронці затримали чоловіка та вилучили у нього зброю, яку він, ймовірно, використав під час вчинення злочину. Наразі встановлюються всі обставини правопорушення», - заявили у ОГП.

Наразі прокурори скерували до суду клопотання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва