У Білій Церкві горів приватний будинок – загинув чоловік, жінка отримала опіки

23:13, 17 вересня 2024
У Білій Церкві розслідують причини пожежі, внаслідок якої загинув чоловік і постраждала жінка.
У Білій Церкві горів приватний будинок – загинув чоловік, жінка отримала опіки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Білій Церкві Київської області триває розслідування обставин пожежі, в результаті якої загинув чоловік, а жінка була госпіталізована. Про це повідомила поліція Київської області.

Пожежа сталася вночі 16 вересня в приватному будинку на вулиці Михайла Сидорянського. За словами сусідки постраждалих, вона помітила дим, що виходив з будинку навпроти, і викликала рятувальників. 79-річну жінку вдалося врятувати завдяки допомозі сусідів, але її чоловік, також 79-річний, не зміг самостійно покинути будинок через проблеми зі здоров'ям. Під час гасіння пожежі рятувальники виявили його тіло в одній з кімнат.

Постраждалу жінку було доставлено до місцевої лікарні з термічними опіками спини 1 та 2 ступеня і отруєнням продуктами горіння. Попередньою причиною займання названо необережне поводження з вогнем.

Слідчі під процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури розпочали досудове розслідування за фактом порушення вимог пожежної безпеки (ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гончарова
    Ірина Гончарова
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді