Американське подружжя на марафоні «Don't Can't for Ukraine» дісталося Тернополя

07:00, 19 вересня 2024
Подружжя з США завершило черговий етап марафону в Тернополі, разом з Нацгвардією України пробігли 5 км.
Американське подружжя на марафоні «Don't Can't for Ukraine» дісталося Тернополя
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Подружжя з США Тайлер і Ніккі Чей, яке бере участь у марафоні "Don't Can't for Ukraine" («Ні... Можу... заради України!»), досягло Тернополя. Там до них приєдналися представники Національної гвардії України, які разом з американцями пробігли символічну дистанцію в 5 кілометрів. Про це повідомила Тернопільська обласна військова адміністрація.

Подружжя вже подолало 300 км з початкового пункту на кордоні Румунії, що відповідає семи марафонам. Вони планують завершити свій забіг, подолавши загалом 1200 км, у Запоріжжі.

«В медіа США Україна показується, як повністю розбомблена країна. Навіть попри війну, тут є чудові міста і люди. Ми хочемо, щоб світ це бачив і ще більше підтримував українців. Цей забіг не просто випробування фізичної витривалості — це жест підтримки захисникам, які борються за свободу та незалежність України», — прокоментував Тайлер Чей.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва