Володимир Зеленський увів у дію санкції проти 3 фізосіб та 18 компаній

21:11, 6 жовтня 2024
Санкції введені проти таких громадян, як Олександр Акст, Валерій Фальковський і Владислав Студенець, а також проти 18 товариств з обмеженою відповідальністю, зареєстрованих в Україні.
Володимир Зеленський увів у дію санкції проти 3 фізосіб та 18 компаній
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Володимир Зеленський увів у дію рішення Ради національної безпеки і оборони України про застосування персональних санкцій проти трьох фізичних і 18 юридичних осіб. Відповідний указ №692/2024 оприлюднили на сайті Глави держави.

Згідно з додатками до рішення РНБО, обмежувальні заходи діятимуть протягом трьох років. Введені вони проти таких громадян, як Олександр Акст, Валерій Фальковський і Владислав Студенець, а також проти 18 товариств з обмеженою відповідальністю, зареєстрованих в Україні.

Ідеться про наступні ТОВ: «Герман логістик сервіс», «Преміум пакет ГМБХ енд Ко. КГ», «Торг інвест захід», «Рейніз трейдгруп», «Блокріал», «Укрвікбуд», «Мітракорт», «Грандміст», «Боненторг», «Будівельна фірма «Рембудмонтаж», «Гріно імпекс», «Прайм трейдент», «Клайд-індастрі», «Ареома», «Бізнестрек», «Альфагалактик», «Барітренд» і «Ленокс трейдінг».

Контроль за виконанням відповідного рішення покладений на секретаря РНБО.

Указ набирає чинності з дня його опублікування.

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду