На Волині чоловік втікав від поліції та зателефонував на 102 з проханням про допомогу

18:03, 10 жовтня 2024
У Волинській області водій поскаржився поліції, що його переслідують правоохоронці.
На Волині чоловік втікав від поліції та зателефонував на 102 з проханням про допомогу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Волинській області чоловік, намагаючись втекти від патрульної поліції, зателефонував на лінію 102, щоб поскаржитися, що за ним женуться правоохоронці. Про це повідомила патрульна поліція Волинської області.

Як повідомили в патрульній поліції, інцидент стався на дорожній станції, де водія з ознаками наркотичного сп'яніння зупинили поліцейські. Однак замість того, щоб зупинитися, чоловік вирішив втекти в напрямку Рівного, що змусило рівненських патрульних отримати орієнтування на втікача.

Водій розганявся до 150 км/год, тому правоохоронці вирішили створити штучний затор на центральній вулиці міста. Через кілька хвилин він досяг Рівного, паралельно зателефонувавши на 102, щоб повідомити про свою швидкість і автомобіля поліції, який його переслідують.

Не маючи виходу, чоловік зменшив швидкість і зупинився. Він відмовився проходити огляд на стан сп'яніння, але, незважаючи на це, отримав усі «плюшки» за свою «5-ти зіркову» втечу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області