Міноборони Норвегії започаткувало посаду військового аташе в Києві

19:20, 12 жовтня 2024
Новий посадовець відповідатиме за зв’язок і співпрацю між норвезькими й українськими науковцями та промисловістю в галузі оборонних інновацій і промислового розвитку.
Міноборони Норвегії започаткувало посаду військового аташе в Києві
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство оборони Норвегії заснувало посаду військового аташе в Києві. Це може стати актуальним налагодження виробництва в Україні для норвезьких компаній. Про це заявив міністр оборони Нідерландів Бьорн Арильд Грам, передає Forsvarets forum.

Новий посадовець у посольстві в Україні відповідатиме за зв’язок і співпрацю між норвезькими й українськими науковцями та промисловістю в галузі оборонних інновацій і промислового розвитку.

«Для задоволення величезних потреб України необхідні значні інвестиції та участь приватного сектора. Норвезькі компанії хочуть поділитися знаннями, досвідом і рішеннями як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі. Про це просить і українська сторона», - зазначив міністр.

Грам також наголосив, що у довгостроковій перспективі для норвезьких компаній може стати актуальним налагодження виробництва в Україні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України