У Києві зять вбив тещу утюгом під час сварки

23:48, 17 жовтня 2024
41-річного чоловіка затримали за вбивство тещі в Києві.
У Києві зять вбив тещу утюгом під час сварки
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві поліцейські затримали 41-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві своєї тещі. Інцидент стався на вулиці Райдужній, де підозрюваний, будучи напідпитку, вступив у конфлікт із 79-річною пенсіонеркою. У ході сварки він завдав їй численних ударів кулаками, ногами та праскою по голові. Про це повідомила поліція Києва.

На момент прибуття поліції, місцева мешканка вже була мертвою. Чоловік спочатку стверджував, що жінка могла загинути внаслідок нещасного випадку, впавши на табурет, однак правоохоронці виявили на її тілі численні травми.

Слідчі оперативно встановили, що до злочину причетний саме зять загиблої, який мешкав з нею в одній квартирі. Правоохоронці затримали його неподалік від місця події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Зловмиснику вже були пред'явлені звинувачення за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а чоловікові загрожує до десяти років позбавлення волі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Романюк
    Роман Романюк
    український політик, Заслужений юрист України, народний депутат України VII, VIII скликань
  • Володимир Кифлюк
    Володимир Кифлюк
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Сергій Іонушас
    Сергій Іонушас
    голова Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності