Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення

18:36, 26 жовтня 2024
1 232 домогосподарства вже отримали допомогу.
Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення
Джерело фото: volynpost
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прикордонні громади Чернігівщини почали отримувати грошові виплати на опалення, повідомило Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України. Виплати надаються населеним пунктам, які розташовані в 10-кілометровій зоні від державного кордону з росією, зокрема Городнянській, Корюківській, Новгород-Сіверській, Семенівській та Сновській громадам.

Згідно з інформацією Чернігівської обласної військової адміністрації, наразі 1 232 домогосподарства вже отримали кошти від Міжнародного Комітету Червоного Хреста, а загалом допомога охопить 4 293 домогосподарства.

Крім того, міжнародні партнери також надають підтримку іншим громадам області, особливо вразливим категоріям населення. Вони отримають тверде паливо у натуральній формі або грошову допомогу на його придбання. Загальна кількість таких домогосподарств перевищує 6 тисяч, з яких близько 4,5 тисячі розташовані в прикордонних громадах з росією, а майже тисяча — на кордоні з Білоруссю.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду