НАЗК проведе антикорупційну експертизу законопроєкту «Про електронні комунікації»

15:01, 3 июля 2020
Висновок антикорупційної експертизи проєкту закону НАЗК надасть комітетам Ради для опрацювання перед другим читанням законопроєкту.
НАЗК проведе антикорупційну експертизу законопроєкту «Про електронні комунікації»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило, що планує провести антикорупційну експертизу законопроєкту «Про електронні комунікації». Про це йдеться у прес-службі НАЗК.

«Проект закону визначає правила роботи для організацій, які є учасниками ринку електронних комунікацій, та регулюватиме можливість доступу до Інтернету та послуг голосового зв’язку, у тому числі - їх вартості.

Моніторинг нормативно-правових актів, який проводить НАЗК, показав, що законопроект має ознаки наявності корупційних факторів. Також про потенційну наявність корупціогенних норм свідчить аналіз, проведений громадськими активістами.

Висновок антикорупційної експертизи проекту закону НАЗК надасть Комітету Верховної Ради з питань трансформації та Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики для опрацювання перед другим читанням законопроекту.

Долучайтеся до антикорупційної експертизи: надсилайте свої зауваження і пропозиції до законопроєкту на пошту [email protected]», — зазначили у НАЗК.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що депутати визначили правову основу діяльності у сферах електронних комунікацій.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва