Посади начальників ГТУЮ та їх заступників перестануть існувати, — Денис Малюська

17:40, 9 октября 2019
Посади в системі органів юстиції отримають лише ті, хто доведе свою кваліфікацію та за ким не буде виявлено корупційного шлейфу, — міністр юстиції
Посади начальників ГТУЮ та їх заступників перестануть існувати, — Денис Малюська
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На початку своєї роботи міністр юстиції Денис Малюска в інтерв’ю bihus.info розповів про ключові позиції в діяльності міністерства.

«Є домовленість, що працівники Міністерства юстиції з моменту призначення Дениса Малюськи працюють чесно, прозоро і відкрито, не порушуючи закон.

Я не говорю про те, що всі вони тотально до цього порушували закон, тут є дуже багато чесних і порядних людей. Але просто з п'ятниці це правило поширюється на усіх, і я буду дуже уважним до будь-кого щодо будь-якого відхилення від норм закону», — сказав він одразу після свого призначення, додавши що міністерство все одно очікує кадровий перезапуск та структурне переформатування.

Втім, вже 8 жовтня міністр на своїй сторінці у Фейсбуці зазначив, що не всі працівники ввіреного йому відомства дотримуються закону.

«Одразу після мого призначення у Мін’юст ми з підлеглими домовилися, що порушення закону та схематоз підуть у минуле. А той, хто порушить домовленість, про це пожалкує.

Пройшло більше місяця. Багато хто з колег вирішив дотриматися домовленостей.

Але не усі.

І почало прилітати.

«Начальник ГТУЮ на вимогу того-про-кого-знають-усі здійснив тиск на приватного нотаріуса та примусив його видалити запис про реєстрацію права власності на предмет іпотеки»,

або

«ГТУЮ роками орендує приміщення, яке не використовується і не планується використовувати, сума нараховуваної оренди майже 500 тис. грн щомісяця».

Ми так не домовлялися.

Територіальні підрозділи очікує реорганізація.
Посади начальників ГТУЮ та їх заступників перестануть існувати.

Керівних посад стане істотно менше і набір на них буде здійснюватися за конкурсом.

Посади отримають лише ті, хто доведе свою кваліфікацію та за ким не буде виявлено корупційного шлейфу», — підкреслив він.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва