Кабмін змінив норми оцінювання роботи чиновників

13:15, 10 февраля 2020
Скасовано норму, яка зобов’язувала створювати комісію для аналізу причин негативної оцінки державних службовців.
Кабмін змінив норми оцінювання роботи чиновників
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На офіційному сайті Кабінету Міністрів України з’явився текст постанови №58 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 23 серпня 2017 р. №640». Нею зокрема передбачено внести зміни до постанови «Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».

Що пропонується:

- уточнюються поняття «порядок», «оцінювання» тощо;

- виключено норму, за якою завдання і ключові показники для державного службовця на наступний рік визначаються протягом п’яти робочих днів після завершення повторного оцінювання;

- скасовано норму, яка вказує на те, що у разі негативної оцінки діяльності державного службовця категорії «А» Національним агентством державної служби (НАДС) створюється комісія для аналізу причин негативної оцінки;

- визначено, що якщо за підсумками результатів виконання завдань державному службовцю виставлена негативна оцінка, служба управління персоналом інформує про це суб’єкта призначення. Для встановлення обґрунтованості виставлення державному службовцю негативної оцінки суб’єкт призначення вивчає матеріали оцінювання і в разі необхідності заслуховує пояснення відповідного державного службовця або його керівника.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що державну судову адміністрацію додали до списку державних замовників з оборонного замовлення.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки