Судова реформа та регуляторна гільйотина: про що говорив Міхеіл Саакашвілі з Американською торговельною палатою

11:12, 25 мая 2020
Міхеіл Саакашвілі: Основними напрямками є митна реформа, запуск Київського фінансового центру, регуляторна гільйотина та судова реформа.
Судова реформа та регуляторна гільйотина: про що говорив Міхеіл Саакашвілі з Американською торговельною палатою
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Рада директорів Американської торговельної палати в Україні провела онлайн-зустріч з Міхеілом Саакашвілі, який нещодавно був призначений Головою Виконавчого комітету Національної ради реформ.

Як повідомили в АТП, в ході зустрічі учасники обговорили плани Національної ради реформ щодо відновлення імпульсу реформ в Україні та можливі шляхи стимулювання прямих іноземних інвестицій. Керівництво Палати озвучили стратегічні та галузеві пріоритети.

Міхеіл Саакашвілі розповів, що зараз працює над створенням офісу досягнень та результатів («Delivery and Results Office»), в якому буде можливість відстежувати всі позитивні зрушення та процес реформування. Він також зазначив, що має бути чітка комунікація про те, в якому напрямку йде Україна. Основними напрямками діяльності є митна реформа, запуск Київського фінансового центру, регуляторна гільйотина та судова реформа.

«Ми вдячні Міхеілу Саакашвілі за відверту та конструктивну дискусію. Компанії-члени Палати мають багато професійного досвіду, і ми готові працювати разом з командою Міхеіла Саакашвілі. Ми сподіваємось зробити Україну місцем, куди інвестори прагнуть заходити і вести бізнес, і де компанії зростають і розширюються, рухаючи економіку вперед», — коментує Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки