Названо школи, які закриті на карантин у Київській області

18:05, 9 сентября 2020
В Київській області через коронавірус 1547 учнів навчаються дистанційно.
Названо школи, які закриті на карантин у Київській області
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Київській області через коронавірус 1547 учнів навчаються дистанційно.  14 закладів середньої освіти Київської області повністю або частково переведені на дистанційне навчання через захворювання на коронавірус учнів та вчителів.

«Васильківські школи №1 та №2, Застугнянська ЗОШ й Ірпінська ЗОШ № 15 повністю переведені на дистанційну форму навчання. Там, на жаль, захворіли вчителі, які контактували з колегами та дітьми. Педагогам зроблено тестування, в школах провели дезінфекцію приміщень, наразі встановлено карантин. Ще 3 класи навчаються дистанційно в Пісківському НВО, Бучанській СЗОШ №5 та Богуславське НВО "ЗОШ І-ІІІ ст 3 - гімназія», — розповів голова Київської облдержадміністрації Василь Володін., якого цитує прес-служба.

Повідомляється, що на самоізоляції перебувають ряд дітей, вчителів та інших працівників сфери освіти, які мають підтверджене захворювання на коронавірус та не контактували з однокласниками та колегами.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що з 7 вересня в Україні почали діяти нові зони адаптивного карантину. Таке рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 3 вересня. 

Так, до червоної зони віднесено:

  1. міста: Івано-Франківськ, Коломия, Калуш, Косівський та Тисменицький райони Івано-Франківської області;
  2. міста: Біляївка, Ізмаїл та Болградський район Одеської області;
  3. місто Дубно та Костопільський район Рівненської області;
  4. міста: Тернопіль, Бережани та Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони Тернопільської області;
  5. Великобурлуцький район Харківської області;
  6. місто Чернівці, Вижницький, Глибоцький, Заставнівський, Кіцманський, Новоселицький та Сторожинецький райони Чернівецької області;
  7. Бобровицький район Чернігівської області.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде