Шмигаль: Україна приєднується до європейської енергомережі ENTSO-E

15:52, 2 марта 2022
Прем’єр Денис Шмигаль повідомив, що Україна приєднується до європейської енергомережі ENTSO-E.
Шмигаль: Україна приєднується до європейської енергомережі ENTSO-E
Джерело фото: kmu.gov.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль 2 березня у своєму зверненні зазначив, що Україна приєднується до європейської енергомережі ENTSO-E.

Окрім того, КМУ спростив порядок використання коштів резервного фонду державного бюджету в період дії воєнного стану, що дозволить швидко ухвалювати рішення для виділення коштів на потреби української армії.

Також Урядом також прийнято рішення, що гуманітарна або технічна допомога надходитиме без зволікань та застосування жодних заходів митного контролю на підставі спрощеної декларації.

«Зараз Уряд активно напрацьовує механізми стабільних поставок продуктів харчування, ліків та товарів першої необхідності по всій країні.

Працює Координаційний центр із забезпечення продовольчими продуктами, ліками, питною водою та пальним під керівництвом Першого віце-прем’єр-міністра — Міністра економіки Юлії Свириденко.

Працює Центр координації гуманітарної допомоги під керівництвом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольги Стефанішиної.

Весь Уряд, вся державна машина працює, аби забезпечити стабільність в країні в ці часи», - сказав прем’єр-міністр.

«І ще. Вчора, 1 березня, відбувся перший аукціон з продажу військових облігацій. Було залучено більше 8 млрд грн. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку українських захисників та фінансування державного бюджету на потреби наших Збройних Сил", — зазначив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області