Звинувачення про «колаборацію» в судовій системі є безпідставними: відбулися збори 8ААС

17:11, 8 апреля 2022
На зборах суддів були присутні 32 судді, 29 з яких проголосували проти висловлення недовіри керівнику апарату суду.
Звинувачення про «колаборацію» в судовій системі є безпідставними: відбулися збори 8ААС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

8 квітня 2022 року у Восьмому апеляційному адміністративному суді відбулись збори суддів. За результатами суд повідомляє наступне.

«ЗВИНУВАЧЕННЯ ПРО «КОЛАБОРАЦІЮ В СУДОВІЙ СИСТЕМІ» Є БЕЗПІДСТАВНИМИ

Зборами суддів Восьмого апеляційного адміністративного суду відхилено безпідставні звинувачення судді Ігоря Глушка про «колаборацію в судовій системі», які напередодні було опубліковано на його особистій сторінці в соціальній мережі Fаcebook та в подальшому поширені у засобах масової інформації.

Сьогодні, 08 квітня 2022 року, у Восьмому апеляційному адміністративному суді відбулись збори суддів.

Збори суддів заслухали звіт керівника апарату Восьмого апеляційного адміністративного суду Сергія Пашковського, який детально повідомив про обставини дисциплінарного провадження, щодо працівниці суду, яка допускала проросійські висловлювання.

На зборах суддів були присутні 32 судді, 29 з яких проголосували проти висловлення недовіри керівнику апарату суду, оскільки останній діяв виключно в межах закону.

Крім того, окремим рішенням зборів суддів визнано такими, що підривають авторитет судової влади публікації в ЗМІ судді Восьмого апеляційного адміністративного суду Ігоря Глушка про «колаборацію в судовій системі».

Про вказане вирішено повідомити Вища рада правосуддя з метою встановлення в діях судді Восьмого апеляційного адміністративного суду Ігоря Глушка ознак дисциплінарного проступку та прийняття відповідного рішення.

Повторно наголошуємо, що в умовах воєнного стану, в гонитві за «дешевим» популізмом, є неприпустимим підрив авторитету органів судової влади», - зазначив суд.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде