За ініціативи комітетів Ради Європи почала роботу платформа для суддів і прокурорів Basecamp

16:45, 14 апреля 2022
Суддя КСУ Віктор Городовенко: для українських суддів та прокурорів за ініціативи президентів трьох комітетів Ради Європи запрацювала платформа спілкування і допомоги Basecamp.
За ініціативи комітетів Ради Європи почала роботу платформа для суддів і прокурорів Basecamp
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Для суддів і прокурорів України запрацювала онлайн-платформа, що дає можливість безпосереднього спілкування між суддями з усієї Європи, а також надасть можливості для підтримки і допомоги. Про це повідомив «Судово-юридичній газеті» суддя Конституційного Суду України Віктор Городовенко.

Так, після агресії Російської Федерації проти України за ініціативи президентів трьох комітетів Ради Європи – Консультативної ради європейських суддів (CCJE), Консультативної ради європейських прокурорів (CCPE) і Європейської комісії з питань ефективності правосуддя (CEPEJ) – запрацювала платформа самодопомоги «Basecamp: судді та прокурори для України».

Платформа представляє собою вільно доступний онлайн інструмент обміну та співпраці, що також доступний на мобільних телефонах.

Інструмент має на меті сприяти неформальному спілкуванню між українськими суддями та прокурорами (що знаходяться в Україні або за її межами) і суддями та прокурорами інших 45 держав-членів Ради Європи.

Робочою мовою є англійська, але переклад українською буде доступний за запитом до модератора платформи.

В ім’я солідарності між європейськими юристами вони закликають надавати підтримку українським колегам, будь-то особистого, адміністративного, матеріального чи навіть професійного характеру, у цей надзвичайно складний для них період.

Суддя чи прокурор, які бажають приєднатися до цієї платформи, можуть звернутися за адресою [email protected], щоб отримати особисте посилання для запрошення.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Плахтій
    Інна Плахтій
    член Вищої ради правосуддя
  • Віталій Галаган
    Віталій Галаган
    суддя Дніпровського районного суду міста Києва
  • Олена Губська
    Олена Губська
    суддя Верховного Суду у Касаційному адміністративному суді