Студентам КНУ Шевченка нараховуватимуть повну плату за проживання у гуртожитку

13:50, 22 апреля 2022
Адміністрація КНУ імені Шевченка просить повну оплату за проживання у студентів, які покинули гуртожиток під час воєнного стану, але не пройшли процедуру виселення.
Студентам КНУ Шевченка нараховуватимуть повну плату за проживання у гуртожитку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Ректор КНУ імені Т.Шевченка Володимир Бугров у своєму телеграм-каналі повідомив, що студентам, які упродовж воєнного стану фактично перебувають у гуртожитках, нараховуватиметься повна вартість проживання.

«Щодо перерахунку оплати за проживання в студмістечку під час воєнного стану для здобувачів освіти

Службами ректорату спільно з дирекцією студмістечка було напрацьовано порядок оплати за проживання в гуртожитках під час воєнного стану для студентів та аспірантів, закріплений у наказі ректора №189-32. Відповідно до цього порядку:

1) Мешканцям, які під час воєнного стану фактично НЕ перебувають у гуртожитках, але не пройшли офіційну процедуру виселення, нараховуватиметься плата за проживання без урахування вартості комунальних послуг (електроенергії, водопостачання й водовідведення, газопостачання).

2) Мешканцям, які упродовж воєнного стану не перебувають у гуртожитках, та на ліжко-місця яких тимчасово поселено мешканців категорії "інші", плата за проживання НЕ нараховуватиметься.

3) Мешканцям, які упродовж воєнного стану фактично перебувають у гуртожитках, нараховуватиметься повна вартість проживання відповідно до чинної калькуляції.

Бухгалтерія Університету здійснить усі необхідні перерахунки та упродовж дії воєнного стану нараховуватиме здобувачам освіти плату за проживання відповідно до зазначених категорій.

Ще раз хочу наголосити: кожен мешканець має право на відтермінування оплати та реструктуризацію боргу. Водночас якщо ви маєте фінансову можливість сплатити за проживання в гуртожитку, закликаємо зробити це, адже студмістечко необхідно утримувати на належному рівні, забезпечуючи його життєдіяльність.

Разом — вистоїмо та переможемо. Разом — до успішного майбутнього!

Слава Україні!» - зазначив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді