Вікторія Нуланд: у разі ядерного удару Україна не залишиться наодинці

08:00, 23 апреля 2022
Вікторія Нуланд: «Зараз ми – і не лише США – дуже наполегливо доносимо до Путіна сигнал про те, що цей крок буде катастрофою не тільки для України та для світу»
Вікторія Нуланд: у разі ядерного удару Україна не залишиться наодинці
Джерело фото: unn.com.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд заявила, що «треба бути готовими до використання Росією різних типів зброї з катастрофічними наслідками». Про це йдеться в інтерв’ю Європейській правді, опублікованному 22 квітня. 

«Зараз ми – і не лише США, а й інші представники трансатлантичної спільноти – дуже наполегливо доносимо до Путіна сигнал про те, що цей крок буде катастрофою не тільки для України та для світу, але також це матиме абсолютно катастрофічні наслідки для самого Путіна і також для Росії.

Можете бути впевненими, що за такого катастрофічного сценарію ми не залишимо Україну наодинці.

І хоча зараз вже йдеться про воєнні злочини, за які Путіну доведеться відповідати, але використання такої зброї виведе ситуацію на принципово новий рівень.

І ми забезпечимо, щоби ці наслідки сталися.

Я вважаю, що за цих умов краще утриматися від цих деталей. Можу лише запевнити: навіть у порівнянні з тими високими втратами, тією високою ціною, яку для Росії має нинішня агресія – у цьому випадку ціна дій Путіна буде просто астрономічною», - заявила Нуланд.

Також вона відмітила, що «зараз тривають переговори між урядами, які є не публічними, і я можу лише сказати, що США ведуть переговори з Києвом про безпекові запевнення, які Україна може отримати. І це наразі все, що я можу повідомити публічно».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Руслан Гринчук
    Руслан Гринчук
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Надія Губенко
    Надія Губенко
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді