Уже завтра графики отключения будут покрывать весь Киев, а в некоторых домах выключать свет будут без графика

18:07, 25 октября 2022
26 октября в Киеве отключат свет у тех, у кого еще не отключали, а по части домов график будет неясен.
Уже завтра графики отключения будут покрывать весь Киев, а в некоторых домах выключать свет будут без графика
Источник фото: pixabay.com
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Как известно, по части адресов в Киеве свет не выключали – они отсутствовали в графиках. Однако уже завтра, 26 октября, графики отключений будут покрывать практически весь Киев. По этим адресам соответствие отключений по графикам должно быть близко к 100%.

Кроме того, жителей около 5000 домов не могут сориентировать по времени возможных отключений.

Об этом сообщили в YASNO (ООО «Киевские энергетические услуги»).

А при отключении света в доме, как правило, исчезает как «стационарный интернет», так и мобильная интернет-связь. Следовательно, непонятно, как в таком случае должен работать бизнес, который и так перевел часть сотрудников на дистанционную работу и как должен выполнять задачи по «восстановлению экономики».

«Ми самі не долюбляємо, коли не все YASNO і чудово розуміємо, що зараз саме такий час. Тож хочемо тримати вас у курсі щодо реального стану речей.

Нам дуже важливо повернути для вас максимально можливий у таких умовах комфорт та стабільність у плануванні вашого часу. YASNO не відключає світло та не складає графіки відключень. Але ми зі свого боку робимо все можливе, щоб допомогти колегам з енергетичного фронту, які безпосередньо формують черги відключень та проводять їх, покращити графіки таких відключень, зробити для своїх клієнтів зручні сервіси їх контролю.

Щодо самих графіків наразі існує два ключові напрями доопрацювання:

1 - наразі частина адрес відсутня в графіку, але вже завтра графіки будуть покривати практично весь Київ. По цих адресах відповідність відключень до графіків має бути близькою до 100%. Після оновлення ми окремо сповістимо вас в нашому Telegram-боті YASNO-online. 

2 - у Києві є близько 5000 будинків, які мають складну і специфічну конфігурацію підключення і в таких будинках різні квартири підпадають у різні гілки відключень. Для уникнення неYASNOсті адреси таких будинків будуть тимчасово виключені з сервісу перевірки графіків відключень — це значить, що якщо вашої адреси не буде в переліку, то, на жаль, ми поки не можемо вас зорієнтувати щодо часу можливих відключень. Розв'язання цієї проблеми вже готується і ми сподіваємось, що найближчими днями отримаємо уточнену інформацію від оператора системи розподілу й за такими адресами.

Ми також продовжуємо моніторити питання, пов’язані з дотриманням черговості й тривалості відключень, збирати ключові запити від клієнтів та надавати свої пропозиції операторам систем розподілу щодо вдосконалення процесу. У взаємодії із диспетчерами й надалі будемо сповіщати вас про енергетичну тривогу в Telegram-боті YASNO-online про початок стабілізаційних відключень і їх припинення за командами НЕК Укренерго.

Якщо у вас є питання — радимо звертатися до свого оператора системи розподілу.

Сподіваємося, що незабаром в цих надскладних для всіх нас умовах YASNOсті буде більше», - зазначили у ТОВ.

Автор: Наталя Мамченко

Подписывайтесь на наш telegram-канал t.me/sudua и на Twitter, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

 

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Микола Стефанчук
    Микола Стефанчук
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Світлана Бакуліна
    Світлана Бакуліна
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Оксана Бірса
    Оксана Бірса
    голова Дніпровського районного суду міста Києва
  • Оксана Терещенко
    Оксана Терещенко
    суддя Східного апеляційного господарського суду