Конкурс до Антикорсуду: ВККС та міжнародні партнери підбили підсумки співпраці

15:59, 1 марта 2019
Міжнародні представники високо оцінили результати співпраці.
Конкурс до Антикорсуду: ВККС та міжнародні партнери підбили підсумки співпраці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 27 лютого у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України відбулася робоча зустріч з представниками міжнародних організацій, дипломатичних установ та проектів міжнародної технічної допомоги щодо створення Вищого антикорупційного суду. Про це повідомляє прес-служба ВККС.

Мета заходу — підбиття підсумків плідної співпраці Комісії з міжнародними партнерами під час проведення конкурсу до Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати цього суду протягом останніх 7 місяців, зокрема створення Громадської ради міжнародних експертів та роботи на спеціальних спільних засіданнях. 

Міжнародні представники високо оцінили результати співпраці, а також відзначили, що конкурс до ВАС уже визнано успішним як в Україні, так і за її межами.

Представники ВККСУ подякували за ефективну та завжди вчасну підтримку міжнародної спільноти, незважаючи на інтенсивність виконаної роботи.

Участь в обговоренні взяли представники Міжнародного валютного фонду, Світового банку, посольств Данії та США, представництва ЄС в Україні, програми «Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні» (EUACI), відділу демократії та врядування Агентства США з міжнародного розвитку регіональної місії USAID для України та Білорусі, програми USAID «Нове правосуддя», проекту ЄС «ПРАВО-Justice» та Міжнародної організації з розвитку права (IDLO). 

ВККСУ на зустрічі представили голова Комісії Сергій Козьяков, заступник голови Комісії Станіслав Щотка, член кваліфікаційної палати Комісії Андрій Козлов та керівник секретаріату Комісії Олена Пономаренко.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що КСУ розпочав розгляд справи щодо положень, які встановлюють повноваження ВККС.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду