Суд в EasyСon: Миколаївський апеляційний суд проводитиме засідання в режимі відеоконференції

19:00, 17 апреля 2020
Учасники справи можуть подати заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше, ніж за п’ять днів до судового засідання.
Суд в EasyСon: Миколаївський апеляційний суд проводитиме засідання в режимі відеоконференції
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Миколаївський апеляційний суд повідомляє про готовність для проведення судових засідань в режимі відеоконференції із використанням системи EasyCon. Про це зазначили в суді.

Так, відповідно змін, внесених до статті 212 ЦПК України, та затвердженого наказом ДСА № 169 від 8квітня 2020 року «Порядку роботи з технічними засобами відеоконференцзв’язку під час судового засідання в адміністративному, цивільному та господарському процесах за участі сторін поза межами приміщення суду», учасники справи можуть подати заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п’ять днів до судового засідання та за умови бути попередньо зареєстрованим в системі EasyСon за допомогою ЕЦП і мати справне аудіо- відеообладнання, яке відображається, працює та дозволяє здійснити тестовий дзвінок.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про те, що «монополія» лише однієї програми для проведення відеоконференцій в судах недопустима - це обговорювали на засіданні робочої групи Комітету.

Крім того, ми розповідали про EasyCon та інші програми відеоконференції: чи полегшать вони комунікацію учасників адміністративного процесу.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Оксана Фанда
    Оксана Фанда
    суддя Господарського суду Івано-Франківської області
  • Сергій Ківалов
    Сергій Ківалов
    народний депутат України III-VIII скликань
  • Людмила Юхтенко
    Людмила Юхтенко
    суддя Одеського окружного адміністративного суду