Зеновій Холоднюк спростував інформацію щодо оголошення йому підозри: заява

16:38, 20 июля 2020
Станом на сьогодні, 20 липня, жодної підозри ніхто мені не вручав і я не знаю про що іде мова взагалі: голова ДСА.
Зеновій Холоднюк спростував інформацію щодо оголошення йому підозри: заява
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк спростував інформацію про оголошення йому підозри. Відповідна офіційну заяву оприлюднила прес-служба Судової влади України.

Зеновій Холоднюк наголосив, що він «абсолютно переконаний у власній правовій позиції, оскільки жодних неправомірних дій ніколи не вчиняв».

Нижче наводимо повний текст офіційної заяви очільника ДСА.

«Перебуваючи у відпустці, із ЗМІ я дізнався про слідчі дії, які представники НАБУ проводили у ДСА у п’ятницю, 17 липня. Колеги також повідомили, що правоохоронці провели обшук в моєму робочому кабінеті. Крім того, від підлеглих я отримав інформацію, що мені нібито «вручили підозру».

Офіційно заявляю: станом на сьогодні, 20 липня, жодної підозри ніхто мені не вручав і я не знаю про що іде мова взагалі. У зв’язку з незрозумілими для мене подіями сьогодні достроково перериваю відпустку для з’ясування суті та обставин появи дезінформації щодо мене, яка була розповсюджена у ЗМІ.

Я абсолютно переконаний у власній правовій позиції, оскільки жодних неправомірних дій ніколи не вчиняв, працював і буду працювати виключно в межах законодавства України.

У разі появи офіційних обвинувачень, щодо мене готовий доводити свою правову позицію і повну невинуватість у встановленому законом порядку.

Також звертаюся до представників ЗМІ з проханням перевіряти у першоджерел інформацію та не розповсюджувати чутки, вводячи в оману суспільство», — заявив Зеновій Холоднюк.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що в Окружному адмінсуді Києва 17 липня НАБУ проводило обшуки по справах Майдану.

Пізніше ОАСК спростував інформацію щодо оголошення підозри голові суду Павлу Вовку та іншим суддям. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва