Спалах коронавірусу в судах: хворобу виявлено у працівника Господарського суду Миколаївської області

17:38, 6 октября 2020
Cуд посилює заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи суду в штатному режимі.
Спалах коронавірусу в судах: хворобу виявлено у працівника Господарського суду Миколаївської області
sud.ua
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У працівника Господарського суду Миколаївської області підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19. У зв’язку з цим суд посилює заходи для запобігання поширенню захворювання та забезпечення роботи суду в штатному режимі. Про це повідомляє пресслужба судової установи.

Задля забезпечення кожній особі доступу до правосуддя суд продовжує працювати у штатному режимі, з урахуванням обмежень, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

Наразі у зв’язку з підтвердженням випадку захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19 у Господарському суді Миколаївської області проводяться додаткові дезінфікувальні та профілактичні заходи для безпечного перебування в приміщеннях суду, встановлюється коло контактних осіб. Тимчасово призупинено особистий прийом громадян керівництвом суду, проведення комунікативних заходів.

З  метою убезпечення відвідувачів та працівників Господарського суду Миколаївської області від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, працівники установи просять утриматися від відвідування Господарського суду Миколаївської області, а в разі необхідності візиту – максимально дотримуватися заходів, передбачених особливим режимом роботи суду на період карантину.

Зокрема, суд просить утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подання позовів, заяв, скарг, клопотань та інших звернень, які можна надіслати до суду з допомогою засобів поштового зв’язку або електронною поштою на адресу [email protected].

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Закарпатський окружний адміністративний суд повідомив, що у працівника суду діагностовано коронавірус.

До слова, Західний апеляційний господарський суд припинив відправку поштової кореспонденції.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олег Проскурняк
    Олег Проскурняк
    голова Господарського суду Чернівецької області
  • Ольга Черниш
    Ольга Черниш
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду