У працівника ТААС виявлено випадок захворювання на COVID-19

15:15, 21 октября 2020
Перш ніж потрапити до приміщення Третього апеляційного адміністративного суду, всі відвідувачі мають пройти температурний скринінг.
У працівника ТААС виявлено випадок захворювання на COVID-19
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Третій апеляційний адміністративний суд повідомляє учасників судових засідань та відвідувачів суду, що у працівника апарату суду підтверджено випадок захворювання на коронавірусну хворобу COVID-19. У зв’язку з чим у приміщеннях суду вживаються всі можливі протиепідемічні заходи.

Відповідно до розпорядження голови Третього апеляційного адміністративного суду від 20 жовтня 2020 року № 8-РАГ «Про посилення протиепідемічних заходів для захисту від гострої респіраторної хвороби  COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» всі працівники ТААС зобов’язані дотримуватися посилених норм епідемічної безпеки.

Крім того, згідно з розпорядженням голови ТААС, співробітники Служби судової охорони мають право не допускати до суду осіб без захисних масок та рукавичок.

Перш ніж потрапити до приміщення Третього апеляційного адміністративного суду всі відвідувачі мають пройти температурний скринінг. Якщо при дистанційному вимірюванні температура буде вищою, ніж 37 градусів, то особа не буде допущена до будівлі Третього апеляційного адміністративного суду.

Шановні відвідувачі суду, наполегливо просимо Вас утриматися від відвідування Третього апеляційного адміністративного суду, а у разі необхідності візиту  просимо дотримуватися санітарно-епідеміологічних правил.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів та пропонуємо Вам скористатись можливістю подати свої заяви чи інші звернення до суду:

  • поштою;
  • за допомогою електронної пошти;
  • через електронні форми «Звернення громадян» та «Запит на отримання публічної інформації»;
  • за допомогою сервісу «Електронний суд».

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що у працівників Солом’янського райсуду Києва виявили COVID-19.

Також Закарпатський окружний адміністративний суд повідомив, що у працівника суду діагностовано коронавірус.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде